Idrettsrådet er et fristilt og selvstendig rådgivende samordningsorgan for ídretten i Klepp kommune

torsdag 3. september 2015

Velg inn idrettspolitikere i Klepp kommunestyre

Valget nærmer seg og det skjer mye god valgjobbing i kommunen. Det er bra, og KIR håper dere fortsetter å sørge for at vi får med oss politikere som taler idrettens sak i KleppLast ned valgplakat for Rogaland og Klepp. Denne kan printes ut og henges opp i forbindelse med deres idrettsanlegg. Printes i A3 format og farger.


NIF har også laget en en "tippekupong", som kan deles med medlemmene deres og benyttes å spørre ut, eller kartlegge politikerene.

Som beskrevet i verktøykassen, som dere finner på temasiden Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2015 på Idrettsforbundets hjemmesider, finnes det en rekke virkemidler dere også kan benytte. Det siste virkemiddelet som er lagt ut er en film som setter fokus på anleggsmangelen og oppfordrer politikerne til å sørge for nok anlegg. Vi håper dere vil bruke denne filmen i møte med politikere og at dere vil spre den via idrettslagets digitale flater. 

Hvordan bruke filmen i sosiale medier:
For direkte avspilling i vindu på facebook og twitter må dere laste filmen ned for så å laste den opp i idrettslagets bruker. Dette gjøres ved å høyreklikke på lenken dere finner på  temasiden Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2015 og velge lagre som. 

HUSK!
Politisk debatt på Jærhagen Søndag 6. September kl 14:00 Her deltar idretten i Klepp!

Idretten er den største organisasjonen i Klepp, og vi kan virkelig bli med å påvirke hvem som blir valgt inn i Kommunestyret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar